Якщо продукція зберігатиметься до 1 року, то її бажано помістити в поліетиленовий пакет, оскільки при тривалому зберіганні може виникнути неприємний запах. Для зберігання відмінно підходять ємності із пластику, жерсті, кераміки, скла та інших матеріалів. Цукор-рафінад бажано залишати в картонній упаковці.Nov 21, 2022
Згідно з ДСТУ Згідно з ДСТУ №26907-86, термін зберігання цукрового піску і цукру-рафінаду в мішках на опалювальних складах при температурі не вище +25°C і вологості не більше 70% становить до 8 років.
Основні вимоги до зберігання цукру: Тому дуже важливо зберігати цукор у сухому місці, в щільно закритій тарі. Також цукор відмінно вбирає сторонні запахи, тому ємність для зберігання цукру має бути виготовлена з матеріалу, що не вбирає запахи і не віддає їх.
в опалювальних складах – до 8 років; у неопалювальних складах – до 5 років. 1.3. Строк зберігання для цукру-піску і рафінованого цукру-піску в силосах установлюють не більше 2 років.