Як зберігати домашню ковбасу в домашніх умовах?

Очевидно, що домашню ковбасу цілком можна зберігати в морозилці, попередньо обсушивши її серветкою. Якщо потрібне більш тривале зберігання (протягом кількох місяців), у ковбасу не рекомендується додавати цибулю і часник. Сиров’ялену, сирокопчену ковбасу можна зберігати за температури від 0 до 12 градусів.

1:3210:06Suggested clip 55 secondsЯК ЗБЕРІГАТИ ДОМАШНЮ КОЛБАСУ – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Для того, щоб ковбаса довше залишалася свіжою, її в жодному разі не можна зберігати в целофанових пакетах. Ковбаса в целофані “задихається”, термін зберігання скорочується в 2 – 3 рази. Для зберігання ковбаси найкраще підходить паперовий пакет.

Як і скільки зберігати Цей сорт ковбаси зберігається не більше 20-25 діб у холодильнику. Необхідно закривати зріз сервелату, щоб він не завітрився.

Related Post

У чому відмінність яєць C та D?У чому відмінність яєць C та D?

Як правило, маркується кожне яйце, виготовлене на птахофабриці. Перший знак у маркуванні означає термін зберігання, читай – вік яйця; другий – категорію, тобто його розмір. Початком нашого шифру може бути

Чи можна отримати тимчасову реєстрацію онлайнЧи можна отримати тимчасову реєстрацію онлайн

Оформити тимчасову реєстрацію просто Для цього власник квартири повинен прийти в центр надання адміністративних послуг, заповнити заяву, надати копію паспорта та документів, що підтверджують право власності на квартиру. Довідку про