Після розкриття вакуумної упаковки солона риба може зберігатися в домашньому холодильнику лише 2–3 дні. При упаковці під вакуум відбувається активне видалення повітря та наступне запаювання швів тари. Останнім часом крім безповітряного середовища вакууму стали застосовувати і модифіковане газове середовище.
Вакуумна упаковка охолодженої риби і морепродуктів Як і багато інших продуктів, свіжа риба та морепродукти в охолодженому вигляді мають дуже короткі терміни зберігання – 1-2 діб.
Те, скільки зберігається риба у вакуумній упаковці, залежить від температурного режиму та інших умов зберігання….Терміни зберігання риби у вакуумі
Стан | Умови зберігання | Термін придатності |
---|---|---|
Свіжа, сира | +3 ° | 4-5 діб |
Свіжа, сира | -18 ° | 18 місяців |
Солона | Від +3 до +6С | 40 діб |
Солона | Від -8 до -6С | 90 діб |
Термін зберігання продуктів у вакуумній упаковці
В холодильнику | Без вакуумної упаковки (добу) | У вакуумної упаковки (добу) |
---|---|---|
Курка | 2 днів | 6 днів |
М'ясо | 4-5 днів | 8-10 днів |
Свіжа риба | 2 днів | 4-5 днів |
Копчена ковбаса | 90 днів | 365 днів |
•Sep 23, 2016