І як тільки пляшка відкрита, найкраще зберігати її в холодильнику! Таким чином, ви створюєте найкращі умови для підтримки якості соєвого соусу Kikkoman протягом тривалого часу. При окисленні, тобто контакті з киснем, соєвий соус темніє.
Але краще – в холодильнику, хоч і не через те, що в шафці він зіпсується: вважається, що так краще зберігається смак. Соуси з консервантами обов'язково потрібно тримати в холодильнику, відкриті упаковки теж.
5 днів Зберігати соус можна в холодильнику протягом 4-5 днів. На 2 та 3 день смак соусу стає ще більш смачним та насиченим.
Готуйте соєвий соус, враховуючи, скільки часу ви його хочете ферментувати. Зазвичай суміш витримують близько року, але можна скоротити цей термін і до 1 місяця. Соус вийде менш насиченим та густим.