Як збити яйця?

Щоб збити яйця в густу піну, нам знадобляться яйця, міксер, невеликий високий ківш. Яйця розбити і викласти в ківш. На низьких обертах починайте збивати яйця. Вже після 30 секунд утворюється невелика піна.

Починаємо збивати повільно, поступово збиваючи до піків. Потім поступово додаємо цукор (по 1-2 ч. л.), а ще краще – цукрову пудру, тому що вона краще розчиняється і швидше виходить потрібний стан білків: щільна, стійка, блискуча маса, яку можна використовувати для випікання або прикраси випічки.

Тому для досягнення оптимального результату потрібно використовувати білки. кімнатної температури. Їхня консистенція м'яка. При збиванні легко насичується киснем, отже, стає більш пишною. І ще один плюс – теплі збиті білки чітко тримають форму та не розпливаються при випіканні.

Занадто холодні яйця Низька температура білка не дозволяє його нормально збити. На роботу йде більше часу, піна виходить не такою стійкою, розтікається. Холодний білок дуже щільний і недостатньо еластичний. В результаті піна виходить менш пишною та надто важкою.

Related Post

Як відбувається присвоєння 2 групи з електробезпекиЯк відбувається присвоєння 2 групи з електробезпеки

Група присвоюється співробітнику після проходження відповідного інструктажу, під розпис в журналі реєстрації інструктажів на І кваліфікаційну групу. ІІ групаз електробезпеки присвоюється співробітникам, що працюють в електроустановках, але не мають права

Як вимірюється фут?Як вимірюється фут?

Отриманий «міжнародний» фут став дорівнювати точно 0,3048 м. Він найчастіше мається на увазі під «футом» в даний час. Фут є позасистемною одиницею і входить у Міжнародну систему одиниць (СІ). Один