Як зброджувати пиво?

Зброджування відбувається з додаванням дріжджів Saccharomyces uvarum за температури 6-12проЗ протягом 7-12 днів. Щоб пиво мало традиційний смак, на останній стадії ферментації необхідно знімати коричневу піну. З цією метою спочатку використовували чани відкритого типу.

Технологія правильного зброджування пивного сусла

  1. Знайти бродильну ємність. …
  2. Провести дезінфекцію всього, що стосуватиметься вашого пива при переливанні. …
  3. Знайти оптимальне місце для бродіння, де температура буде наближена до ідеальної (15-25 градусів для елю). …
  4. Перелити охолоджене сусло в бродильну ємність.

Охолодіть пиво до кількох градусів вище за нуль і тримайте його там. Холодна температура буде прискорювати осідання дріжджів та інших суспензій. Це висвітлить ваше пиво швидше, так що ви зможете насолоджуватися ним швидше.

Дріжджі мають бути кімнатної температури. У чисту продезінфіковану ємність налийте воду з розрахунку 10 мл води на 1 г дріжджів (на 10 г дріжджів – 100 мл води), температура води 30-35 ° C. Висипте дріжджі на поверхню води, уникаючи утворення великих грудок. Через 15 хвилин|мінути| перемішайте.

Related Post

Скільки електроенергії споживає електроплита на місяцьСкільки електроенергії споживає електроплита на місяць

– бойлер (2000–6000 Вт·г); – електрична плита (2000–3500 Вт·г); – духова шафа для випічки (2000–5000 Вт·г); – посудомийна машина (3000–3500 Вт·г). Електрична плита – один із найбільш витратних приладів в

Як відбувається випуск додаткових акцій?Як відбувається випуск додаткових акцій?

На жовтень 2022 року відповідно до чинного законодавства існують такі способи розміщення додаткових акцій: шляхом розподілу серед акціонерів; шляхом підписки (відкритої чи закритої); шляхом конвертації в акції цінних паперів, що