Апельсиновий сік 150мл. Текіла 45 мл. Апельсин 15 мл.Гренадін 10 мл.
- Візьміть високу склянку, залийте в неї текілу та апельсиновий сік.
- Додати лід.
- Акуратно влийте гренадин або сік так, щоб він опускався на дно келиха і нижня частина напою ставала червонішою.
Текіла добре поєднується з яблучним, апельсиновим, томатним соком. Гурмани рекомендують срібну текілу вживати з фрешами з цитрусових фруктів, а золоту з яблучними чи томатними фрешами. Спосіб приготування простий: одну частину текіли змішати з|із| 2-3 свіжоприготовленого фрешу.
Причому слід пам'ятати, що Текіла Санрайз потребує розмішування перед вживанням, при цьому для коктейльного келиха (як і для келиха для шампанського) не передбачається подача зі свисл-стіком (палочкою для перемішування коктейлів), оскільки лід у коктейльний келих не кладуть.