Як зварити гомілки?

У каструлі покупні курячі ніжки слід варити 25-30 хвилин після закипання води на середньому вогні. Для супу гомілки готуються щонайменше 1 години на повільному вогні. Щоб зменшити калорійність ніжок, перед варінням зніміть з них шкіру. Однак, продукт у такому разі вийде менш ніжним та соковитим.

Цілі стегенця потрібно готувати приблизно 40 хвилин. Стегна на кістки і зі шкірою варяться близько 40 хвилин, а гомілки – Приблизно 30 хвилин.

Час смаження курячих ніжок залежить від їхнього розміру. Для приготовлення гомілок невеликого розміру потрібно 20-25 хвилин. Ніжки середнього розміру необхідно смажити 25-30 хвилин. Великі за розміром гомілки готуються 30-40 хвилин.

Related Post

Як часто відбуваються виверження вулканів?Як часто відбуваються виверження вулканів?

Усього Землі 1500 активних вулканів, кілька десятків у тому числі вивергаються щорічно.11 Mar 2020 Кожен рік на планеті загалом відбувається виверження приблизно 60 вулканів. Дехто застає нас зненацька, до поведінки

Як відрізнити справжній голод від емоційного?Як відрізнити справжній голод від емоційного?

Фізичний голод настає поступово, через кілька годин після їди, і зникає при насиченні. Їжа приводить до стану задоволення. Емоційний голод, Навпаки, виникає раптово, не проходить при насиченні і часто викликає