Житнє борошно чудово підходить для млинців. Воно не вирізняється високим вмістом клейковини, тому млинці з ним виходять трохи щільнішими.Feb 26, 2022
Традиційно млинці та млинці роблять із пшеничного борошна вищого ґатунку. Вони найбільш однорідні за текстурою, таке борошно містить достатньо клейковини, тому млинці можна робити які завгодно і за величиною, і за товщиною.
ПП млинці з цільнозернового борошна Проте сьогодні все більше і більше людей обирають саме цільнозернове борошно, оскільки воно містить у рази більше клітковини, корисних речовин і мінералів, ніж звичайне пшеничне.
Найкраще борошно має білосніжний колір, а також маркування “вищий сорт”. Це поширена помилка. Пшеничне борошно вищого ґатунку використовується для випічки здобних хлібобулочних виробів без начинки або кондитерських виробів. Борошно вищого ґатунку очищається від зернових оболонок.