Які горіхи потрібно замочувати перед вживанням?

Якщо замочувати горіхи в гарячій воді, шкірка зніметься набагато легше. Воду після вимочування використовувати повторно категорично не можна. Термін замочування для фундука, кедрових, волоських горіхів, гарбузового і лляного насіння – не менше 7 годин. Мигдаль, пекан, макадамія, бразильський горіх – 8-12 годин, зі зміною води.

Замочування не допомагає позбутися фітинової кислоти, яка заважає засвоювати залізо, кальцій, цинк та інші мінерали з горіхів.

Фітинова кислота в складі горіхів необхідна для його захисних властивостей, але на людському організмі вона позначається негативно. Замочування допомагає знизити рівень цієї кислоти й отримати більше корисних речовин.

Related Post

Де знаходиться гори Драконові гори?Де знаходиться гори Драконові гори?

Опис гірської системи Драконові гори Драконові гори — гірська система, розташована на території ПАР, Лесото та Свазіленду. Найвища точка – гора Тхабана-Нтленьяна (3482 м) у Лесото. Драконові гори (англ. Drakensberg,

Як дізнатися контрольний номер перекладу?Як дізнатися контрольний номер перекладу?

Контрольний номер грошового переказу (КНДП) можна знайти на сторінці історії перекладів та у друкованій чи електронній квитанції. *Контрольний номер перекладу – це унікальний номер, який є одним із обов'язкових реквізитів