Температура зберігання сирку за ГОСТом не вище 2-4°С, в замороженому вигляді сирки можна зберігати при температурі не вище -18°С. «Цей продукт можна зберігати в морозилці.
Без холодильника При кімнатній температурі час, за якого сирна маса залишається придатною для вживання, що становить 6 годин.
Термін придатності Сирний глазурований сирок зберігається у середньому близько двох тижнів. Але якщо сирок присмачений стабілізаторами і консервантами, то термін придатності може бути значно більшим. При цьому всі консерванти та стабілізатори виробник зобов'язаний вказати у маркуванні.
Ще один плюс приготування глазурованих сирків в домашніх умовах полягає в тому, що ви можете приготувати їх багато і зберігати у морозилці протягом кількох тижнів, а потім розморозити у спільній камері холодильника прямо перед їжею.