У яких продуктах більше хрому? Переважна кількість хрому (мкг/100 г) міститься в пеламіді (100) та тунці (90). Далі йдуть: анчоус, карась, короп, горбуша, камбала, зубатка, мойва, тріска, сом та деякі інші риби з показником 55 мкг/100 г.Jul 19, 2018
До таких продуктів відносяться всі види білої та червоної риби, морепродукти, качине м'ясо, печінка (найбагатша). хромом яловича печінка), перепелині яйця, а також броколі, кукурудза, латук, стиглі помідори, буряк та перлова крупа.
ПРОДУКТИ З ВИСОКОМУ ЗМІСТОМ ХРОМУ:
Назва продукту | Зміст хрому у 100гр | Відсоток добової потреби |
---|---|---|
Овес (зерно) | 12.8 мкг | 26% |
Крупа перлова | 12.5 мкг | 25% |
М'ясо (індичка) | 11 мкг | 22% |
Редиска | 11 мкг | 22% |
•Dec 3, 2016
Як прискорити Google Chrome
- Крок 1. Оновіть Chrome. Встановіть останню версію браузера: вона найшвидше працює. …
- Крок 2. Закрийте вкладки, що не використовуються.
- Крок 3. Вимкніть або зупиніть непотрібні процеси.
- Крок 5. Перевірте комп'ютер з Windows на наявність шкідливих програм