Як часто перевертати свинину шашлик

Нерівномірно пропікати Перевертати шампури слід відразу, як тільки з м'яса почне капати сік, а смажити потрібно не з двох, а з усіх чотирьох сторін. Не потрібно засмажувати з одного боку до готовності, а потім перевертати на іншу – це не котлети.

Скільки готувати шашлик зі свинини? Час приготування залежить від обраного зрізу, товщини шматків і сили жару. В середньому рекомендується смажити не менше 20 хвилин.

Також не забуваємо, що середній час приготування шашлику – 15-20 хвилин. Щоб перевірити готовність, потрібно надрізати шматок м'яса і злегка натиснути на нього. Якщо виділяється безбарвний сік, значить, прийшов час знімати шампури з мангала. Якщо сік червоного відтінку – ще трохи почекати.

Для маринаду потрібно подрібнити перець і змішати його з соком і аджикою, потім додати шматки м'яса. Для просочення залишити все на пару годин. За цей час м'ясо ідеально пом'якшиться, і вийде смачний шашлик.

Нанизувати м'ясні шматки уздовж волокон, тоді сік «запечатается» всередині і не витече. Для маленьких шматочків жар потрібен сильніше – сік краще збережеться всередині. Великі шматки потрібно готувати на малому вогні, щоб вони не були сирими всередині і не підгоріли зовні. Перевертати шампури кожні 2-3 хвилини.





Все, що готується з мінімальною кількістю інгредієнтів, вважається класикою. Ось і в цьому рецепті з інгредієнтів присутні тільки свиняча шийка, сіль, перець …

Related Post

Як підключити живлення реєстратора?Як підключити живлення реєстратора?

Зафіксуйте пристрій на лобовому склі та підключіть до нього кабель живлення. Прокладіть провід під обшивкою салону до замку запалення Знайдіть плюсову клему за допомогою тестера і прикріпіть провід від кабелю