Як довго можна маринувати баранину?

Молоде м’ясо досить потримати в маринаді 2-4 години. Якщо баранина стара, краще залишити її на всю ніч або цілу добу .Apr 26, 2019

Не тільки старе, а й молоде м’ясо може спокійно маринуватися добу або навіть дві. Інгредієнти в складі маринадів, зокрема цибуля, мають антибактеріальні властивості. А це означає, що м’ясо зберігатиметься довше. Маринувати м’ясо можна за кімнатної температури.

Якщо це кефір чи інші молочні продукти, то терміни зберігання скорочуються до доби. Якщо ж у маринаді присутні перець, часник, а також оцет, то його можна залишати в холодильнику на 2-3 дні, або покласти в морозилку на більш тривалий час.

Якщо перетримати м’ясо в маринаді, то воно почне розвалюватися. Особливо, якщо там багато цибулі або кислоти. Оптимальний час маринування – 12 годин.

Related Post

Чи можна їсти цибулю при кашліЧи можна їсти цибулю при кашлі

Ароматні цибулини цієї рослини надзвичайно багаті на речовини, корисні для здоров'я. Цибуля — цінне харчове джерело вітаміну С, містить ефірні олії та фітонциди. Також допомагає при застуді, астмі, бактеріальних інфекціях,

Як зрозуміти, що ти зламав п'яту?Як зрозуміти, що ти зламав п'яту?

При забиття біль сильний, однак, з часом вщухає одночасно з набряклістю, почервонінням, гематомою. При переломі клінічна картина лише наростає, а болі набувають потужної сили, пульсуючий ріжучий характер. Якщо забій п'яти