Як правильно пити масандру?

Портвейн можна вживати і як аперитив (перед їжею), і як дижестив (після їжі). Він поєднується з різними сирами, десертами, шоколадом, цукатами, фруктами та ягодами. Келих для портвейну має тюльпаноподібну форму та середній об'єм – зазвичай 0,15-0,3 літра. Келих наповнюється до половини.Nov 30, 2012

Його потрібно охолоджувати до 13°C та подавати з блакитними сирами або десертами. Тільки із цією закускою напій повністю розкриває свій смак. Масандра – кримська херес з присмаком гіркого мигдалю, гартованого горіха та коньячно-ванільними тонами. Добре поєднується з маслинами, овочевими салатами та сирами.

Кріплені вина іноді вживаються як аперитиви — напої, що збуджують апетит, або дижестиви — напої, що сприяють травленню. Зазвичай їх п'ють охолодженими до +10 … +18 ° C зі спеціальних келихів або чарок. Кріплені вина використовують при виготовленні змішаних напоїв.

Вони добре поєднуються з фруктами, тістечками, морозивом та іншими солодкими стравами. До столу їх подають, попередньо переливши у графин. П'ють десертні вина із так званих мадерних чарок. Білі десертні вина перед вживанням охолоджують до 10-16 °C.

Related Post

Як користуватися транспортною карткою в електричці?Як користуватися транспортною карткою в електричці?

Для оплати поїздки в приміському електропоїзді абонементним квитком прикладіть картку до мішені турнікета, дверцята якого відмічено логотипом із зображенням картки, і пред’явіть картку та квитанцію про оплату проїзного квитка контролюючим

Як правильно вибрати драбину по висоті?Як правильно вибрати драбину по висоті?

Тому висота драбини для квартири визначається так: висота стелі – мінус 2 метри (зростання людини з витягнутою рукою) і висота до платформи. Наприклад, стандартні стелі в «хрущовці» – 2,5 метра,

Як проходить операція вітректомія?Як проходить операція вітректомія?

Операція полягає у заміні склоподібного тіла на фізіологічний розчин, газоповітряну суміш або силіконову олію. Штучні речовини, що застосовуються, розширюючись, притискають уражену сітківку до стінок ока, завдяки чому вона утримується в