Яка має бути консистенція тесту для млинців?

Готове тісто для млинців на молоці має бути не надто рідким, але й не густим. Якщо набрати його в ложку або ополоник, воно повинно литися тонким струмком і по густоті нагадувати домашню сметану.Nov 19, 2014

Простий спосіб розбавити густе тісто – це додати до нього тієї рідини, на якій воно замішувалося: води, молока, кефіру і т. д. А якщо тісто вийшло занадто рідким, то спробуйте додати трохи борошна.

Що робити, якщо млинці рвуться, а тісто вже замішано. Розбийте одне або два яйця в піал в окрему миску, розмішайте виделкою до однорідності і влийте в тісто, знову розмішайте його міксером або ополоником до однорідності. Можливо вам потрібно додати і трохи борошна (крохмалю), щоб повернути потрібну густоту тіста.

Як позбавитися від грудочок в млинцем тест? Борошно перед додаванням просіюю спеціальним кухлем. Додаю не всю одразу, а поступово помішуючи. Після цього, якщо необхідно, додаю окроп маленькими порціями і розмішуючи знову доводжу до необхідної щільності.

Related Post

Навіщо потрібен золотистий ретрівер?Навіщо потрібен золотистий ретрівер?

Золотистий ретривер справді універсальний собака: крім полювання, голден ретрівери використовуються як собаки-поводирі та собаки-терапевти, собаки емоційної підтримки (в аеропортах), працюють у поліції, у рятувальних службах, на митниці, а також є