Як правильно збити сметану?

Якщо ви використовуєте міксер, тривалість збивання повинна бути не більше 5-7 хвилин, щоб уникнути перетворення продукту на олію. Спочатку необхідно збити сметану протягом 2 хв, щоб вона злегка збільшилася в об'ємі та стала густішою. Потім поступово всипайте цукор і збивайте до тих пір, поки не зникнуть крупинки..23-Aug-2018

Відповідаючи на запитання, чим загуснути сметанний крем в домашніх умовах, можу сказати, що для цього підходить кілька продуктів: желатин, спеціальний згущувач сметани, крохмаль, борошно, масло, сир, вершки. Всі ці компоненти допоможуть зробити крем густим, пишним та смачним.

Сметану використовуйте жирністю щонайменше 25%. Менш жирна зовсім не зб'ється і буде рідкою. Якщо жирність сметани 25%, то в крем можна додати трохи загусника для вершків. А ось сметана вищої жирності збивається чудово до густини.

Навіть найжирніша і густіша сметана при контакті з цукром стає рідше. Чим довше ви збиваєте крем, тим довше триває цей контакт і тим менше шансів на те, що сметанний крем буде досить густим. Користуйтеся замість цукру цукровою пудрою, міксером, щоб збити крем якнайшвидше і інтенсивніше.

Related Post