Духовка: розігрівати 8-10 хвилин, один раз перевернувши, до повного прогрівання продукту в попередньо нагрітій до температури 200°С духовці. Мікрохвильова піч: розігрівати 2-3 хвилини за потужності 900Вт. Час приготування налаштувати залежно від потужності мікрохвильової печі.
- Філе вимити, просушити, нарізати великими шматочками. Часник очистити, подрібнити.
- Змішати філе з часником, сіль і перець за смаком. Потім збити яйце з водою, лимонним соком. Обваляти філе в яйці та панірувальних сухарях.
- Налити в сковорідку олію, дати закипіти і смажити нагетси з двох боків.
Apr 11, 2018
Помістіть заморожені нагетси на деко, змащене олією. Запікайте в духовці 8-10 хвилин. Подавайте до столу гарячими.