Як сушити свіжий хліб?

Хліб, призначений для мікрохвильової сушіння, нарізається на максимально однакові прямокутні або квадратні шматочки і укладається на блюдо в мікрохвильову піч. Режим сушіння слід вибирати дуже обережно. Найкраще, якщо ви вибираєте велику потужність, то час сушіння встановити на 2-3 хвилини.

Найпростіший і найпоширеніший спосіб – сушіння сухарів в духовці. Порційно нарізані шматочки потрібно розкласти на деку в один ряд і помістити в духовку, попередньо розігріту до 130 градусів. Щоб уникнути підгоряння, хвилин через 10 починаємо перевіряти готовність.

Розігрійте духовку до 180 °C. Деко застелите пергаментом і викладіть сухарі щільно один до одного. Відправте в духовку на 20 хвилин, потім вимкніть, переверніть сухарі на інший бік і нехай залишаються у вимкненій духовці ще 20 хвилин.

Related Post

Як виготовляють морозиво?Як виготовляють морозиво?

За ГОСТом основними інгредієнтами, що застосовуються у виробництві морозиває молоко або вершки, вершкове масло, сухе молоко, цукор, смакові інгредієнти, стабілізатори. Рослинний жир у морозиво із молока не додається. Для виготовлення

Скільки коштує встановити акушерський песарійСкільки коштує встановити акушерський песарій

Песарій може бути встановлений в терміні від 22 до 34 тижнів вагітності. У нещодавньому дослідженні показано, що песарій не є ефективнішим для зниження ризику передчасних пологів, ніж стандартне лікування при