Головне відміряти оптимальне кількість чаю пуер для заварювання. У середньому – це 5 грам на чайник 500 мл. Розважним зазвичай буває тільки чорний (шу) пуерТому температура води при додаванні в чайник повинна бути близько 90-95 градусів.
Як отримати "ефект пуера»?
- Беріть добрий пуер у перевірених місцях. …
- Не шкодуйте заварювання, але й не переборщуйте …
- Чи не кип'ятіть чай! …
- Заварюйте окропом. …
- Не пийте пуер на голодний та повний шлунок. …
- Пийте чай із увагою до напою та собі. …
- Чи не зловживайте. …
- Знайдіть хорошу компанію
Заварюйте пуер приблизно в такому співвідношенні: одна-півтора чайні ложки заварки (3-5 грам) на 150-200 мл води. Це на одну особу. Якщо у вас пуерний млинець, а не розсипний Шен або Шу, спробуйте акуратно відокремити шар руками, шилом або спеціальним пуерним ножем. Важливо зберегти чайний лист максимально цілісним.