Обернувши рибу папером, її кладуть на нижню полицю, де вона не сильно виділятиме запах, а також отримає ідеальні температурні умови.. Якщо сама риба має потрібну, правильну ступінь просушування, то зберігати її таким чином можна до півроку (у морозилці 6-10 місяців).
Якщо необхідно зберігати продукт довго – від двох-трьох місяців до року – потрібно виключити контакт із повітрям. Для цього використовуються різні способи – вакуумне пакування, герметично закрита скляна банка, також можна зберігати в морозилці холодильника.
Термін зберігання Як було зазначено вище, найдовше таранка зберігається в морозилці – До року, а іноді і півтора року. Якщо розмістити продукт у холодильнику, він зберігає смакові властивості протягом 3-4 місяців. При правильній закладці риби в банку термін зберігання становить 5-6 місяців.
Сушена риба зберігається у ящиках, розміщених у льоху чи підвалі, протягом 7-8 місяців, у герметичній банку – до року. При зберіганні в холодильнику та морозилці термін придатності не відрізняється від в'яленого продукту і становить півроку та рік, відповідно.