Розігрій духовку до 200 градусів і випікай у ній лазанью приблизно 40 хвилин. Коли зверху з'явиться рум'янець — страва готова.
Верхні листи змащуємо соусом бешамель і посипаємо дрібно натертим пармезаном. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Запікаємо страву 30‒40 хвилин. Готову лазанью виймаємо з духової шафи та залишаємо при кімнатній температурі на 10 хвилин.
Зверху їх полийте соусом і викладіть шар начинки, присипте його сиром. Залийте фарш соусом бешамель і повторіть шари. Завершальний шар лазаньї полийте соусом, що залишився, і посипте сиром. Запікати лазанью треба при 190-200 градусах близько 35 хвилин.
Історія лазаньї Хоча це італійська страва, але саме слово “лазанья” походить з грецької мови і першочергово означало “казан для приготування їжі”.
Запікати при температурі 180°С протягом 40-45 хвилин. Готову лазанью вийняти, посипати пармезаном (можна трохи пармезану відкласти, щоб посипати ним готову лазанью). Поставити в духовку ще на 5-10 хвилин.
Заморожену лазанью в фольгованій формі для запікання (продається в підготовленому вигляді) ставимо в розігріту до 145 градусів духовку. Запікаємо 45-50 хв.
Як дізнатися, що лазня готова? Як правило, через 2 години після розпалювання повітря в парній має стати досить гарячим.