Як зрозуміти що лазня готова

Розігрій духовку до 200 градусів і випікай у ній лазанью приблизно 40 хвилин. Коли зверху з'явиться рум'янець — страва готова.

Верхні листи змащуємо соусом бешамель і посипаємо дрібно натертим пармезаном. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Запікаємо страву 30‒40 хвилин. Готову лазанью виймаємо з духової шафи та залишаємо при кімнатній температурі на 10 хвилин.

Зверху їх полийте соусом і викладіть шар начинки, присипте його сиром. Залийте фарш соусом бешамель і повторіть шари. Завершальний шар лазаньї полийте соусом, що залишився, і посипте сиром. Запікати лазанью треба при 190-200 градусах близько 35 хвилин.

Історія лазаньї Хоча це італійська страва, але саме слово “лазанья” походить з грецької мови і першочергово означало “казан для приготування їжі”.

Запікати при температурі 180°С протягом 40-45 хвилин. Готову лазанью вийняти, посипати пармезаном (можна трохи пармезану відкласти, щоб посипати ним готову лазанью). Поставити в духовку ще на 5-10 хвилин.

Заморожену лазанью в фольгованій формі для запікання (продається в підготовленому вигляді) ставимо в розігріту до 145 градусів духовку. Запікаємо 45-50 хв.





Як дізнатися, що лазня готова? Як правило, через 2 години після розпалювання повітря в парній має стати досить гарячим.

Related Post

Як вибрати хороших поросят під час купівлі?Як вибрати хороших поросят під час купівлі?

Купуючи порося, треба вибирати такого, у якого тулуб прямий і довгий, з широкою спиною, що переходить у закруглені глибокі боки. Крижі мають бути рівними, окости – довгими, м’ясистими й округленими