Яким є часник?

Корисні властивості часнику виявляються тільки в свіжому вигляді, а після термічної обробки або сушіння часник втрачає всю свою користь та лікувальні властивості. При розумному вживанні часник допомагає зміцнити імунітет людини та зміцнити її захисні функції.

Не треба готувати часник довго, тому що це може призвести до втрати його поживних якостей. Тому додати його треба максимум за 10 хвилин до кінця готування. Найбільш корисний він у сирому вигляді, але в цьому випадку його не можна приймати на голодний шлунок і завжди разом з іншими продуктами – картоплею, хлібом та ін.

Скільки можна, можливо з'їдати часнику? Часнику в день можна, можливо з'їдати від половини до одного зубчика щодня. Вже в цій кількості міститься близько 3000-6000 мкг аліцину. Це речовина, що утворюється при руйнуванні частинок часнику під час жування або готування, і саме воно має бактерицидний ефект.

Скільки часнику в день можна з'їдати Як ми вже згадували спочатку, для того, щоб часник приніс користь організму, зловживати не потрібно. Дієтологи рекомендують щодня є від одного до трьох зубчиків свіжого часнику.

Related Post

Як правильно укладати тютюн у чашу для кальяну?Як правильно укладати тютюн у чашу для кальяну?

Тютюн щільно трамбується пальцем, таким чином, щоб листя було нижче краю стінок чашки. Щільна забивка дає диму трохи менше, ніж на повітряній або на овірі, але при цьому виходить більш