Коли змащувати жовтком пиріг

Краї листкової випічки можуть злипнути і тісто не підніметься. Тому змастіть її не раніше, ніж за 2–3 хвилини до готовності. Саме курячий жовток надає пиріжкам апетитну піджаристу скоринку. Можна змащувати одним жовтком чи додати інші інгредієнти.

Коли треба змастити яйце пиріг?

Зазвичай випічку змащують яйцем після вистоювання, відразу перед тим, як ви збираєтеся випікати вироби. Також можна дістати випічку за 10-15 до закінчення випікання, змастити і повернути допікатися. Збережена копія

Як правильно змащувати випічку?

Для цього з'єднайте вершкове масло, борошно та воду в пропорції 3:2:1, додайте жовток. Якщо змащуватимете солодку випічку, можна додати в суміш чайну ложку цукру. Розітріть суміш інгредієнтів віночком і змастіть нею випічку перед випіканням за допомогою кулінарного пензлика.

Related Post

Можливості відеозйомки на Canon 600D: все, що потрібно знатиМожливості відеозйомки на Canon 600D: все, що потрібно знати

Зміст:1 Яка роздільна здатність відео Canon 600D?2 Що означає 600D у фотоапараті?3 Як знімати відео на фотоапарат Canon?4 Чи можна знімати відео на Canon 60D? Canon 600D є однією з

Як правильно слухати та розуміти людейЯк правильно слухати та розуміти людей

Як правильно слухати людей? Як правильно слухати співрозмовника Не перебивати, поки кажуть інші; Дати співрозмовнику зрозуміти, що ви його слухаєте за допомогою міміки та вигуків («угу»); Вміти повторити сказане співрозмовником