Як їдять кефаль?

Добре поєднується з соусом з білого вина та цибулею, відмінна на смак у риб'ячому бульйоні. Також кефаль засмажують до хрусткої скоринки на розпеченій олії, попередньо запанувавши її в сухарях. Риба чудово підходить для приготування запіканки, особливо з додаванням білих грибів.

Біле смачне м'ясо, відсутність дрібних кісток створили кефалі гарну кулінарну славу: з неї готують чудові рибні страви (кефаль смажена, кефаль відварена), але найсмачніше в'ялена або копчена кефаль, особливо непотрошена. Найбільша з кефалів – лобан, має смачну ікру.

Кефаль – це невелика промислова риба, що вважає за краще жити в солонуватих або в морських водах. Ніжне біле м'ясо кефалі практично не містить кісток. Корисні властивості цієї риби обумовлені вмістом у ній великої кількості жирів та амінокислот.

Чому риба пахне болотом? Це цілком природно: водорості ростуть у воді, там же плаває риба, яка в процесі дихання фільтрує воду через себе і вбирає запах тіни.

Related Post

Які струменеві картриджі можна заправляти?Які струменеві картриджі можна заправляти?

Можна зустріти два типи картриджів: з вбудованою друкуючою головкою (як правило, така конструкція застосовується на друкувальних пристроях HP і Canon, якраз саме ці моделі можна заправляти); без вбудованої головки (на

Як розморозити м'ясо з морозилки?Як розморозити м'ясо з морозилки?

Покладіть на полицю, де м'ясо відтаватиме, кілька серветок або паперовий рушник (якщо фарш або філе заморозили правильно, папір не намокне, але краще перестрахуватися). М'ясо у вакуумній упаковці або під плівкою