Для цього в шейкер заливають 200-300 мл рідини, засипають протеїновий порошок у кількості 30 г (3 ст. ложки) і ретельно перемішують, збовтуючи та переміщуючи шейкер вгору-вниз кілька разів. Надати коктейлю більш насиченого смаку можна додаванням у нього меду, какао або фруктового сиропу.
Коротка інструкція з приготування коктейлю в шейкері Додайте свіжий кусковий лід. Щільно закрийте кришку шейкера. Енергійно збивайте протягом 15-20 секунд, поки шейкер не покриється конденсатом. Акуратно відкрийте кришку і перелийте коктейль в охолоджений келих, використовуючи фільтр або стрейнер.
Для приготування коктейлю бармен поміщає кубики льоду та необхідні складові напою в склянку шейкера, закриває його та енергійно струшує протягом 5-10 секунд. Готовий коктейль переливають у келих, відсіваючи лід спеціальним ситом.