Як прискорити процес варіння буряка?

Щоб прискорити процес, деякі господині запускають буряк у киплячу воду і не зменшують вогонь до мінімуму. А щоб температура води була ще вищою, додають 2-3 столові ложки олії. Коли буряк залишить близько 30-35 хвилин, його знімають з вогню і відправляють під струмінь холодної води ще на 15-25 хвилин.Feb 20, 2017

Щоб буряк зварився швидше, потрібно протримати її на плиті трохи більше години, а після злити киплячу воду і відразу залити буряк холодною водою, з-під крана. Через десять хвилин воду можна зливати.

Великий вогонь Щоб швидко зварити буряк на плиті, вам знадобиться великий вогонь та 20 хвилин вільного часу. Дуже важливо налити більше води: коренеплоди повинні бути покриті приблизно десятисантиметровим шаром киплячої води. Інакше вода википить задовго до того, як буряк встигне зваритися.

Скільки варити буряк у каструлі на плиті Візьміть каструлю, налийте в неї холодну воду і викладіть овочі. Коли вода закипить, накрийте кришкою каструлю, зменшіть вогонь і залиште на 2 години. Якщо вам хочеться, щоб буряк не втратив яскравий колір, додайте 14 л лимонного соку на 1 л води в каструлі.

Related Post

Як працює лавомакс?Як працює лавомакс?

Механізм противірусної дії пов’язаний з інгібуванням трансляції вірусоспецифічних білків в інфікованих клітинах, внаслідок чого пригнічується репродукція вірусів. Після прийому внутрішньо швидко всмоктується зі ШКТ. Біодоступність становить 60%. Зв’язування з білками