Як варити заморожені тушки кальмарів?

А тепер ми розповімо, як правильно відварити заморожені кальмари без розморожування: потрібно просто опустити їх у киплячу воду на одну хвилину, вимкнути вогонь, а потім потримати у воді ще 3-4 хвилини.Jan 28, 2015

Заморожені кальмари необхідно варити менше трьох хвилин чи більше півгодини. Після 30-хвилинної варіння їхнє м'ясо знову стане ніжним і м'яким, проте при цьому досить сильно втратить в обсязі та вазі.

Поставте посуд на плиту та увімкніть середній вогонь. Коли вода прогріється, трохи посоліть, а коли закипить, відразу вимкніть і виловіть тушки. Як і багато інших морепродуктів, кальмари погано переносять термічну обробку. Якщо молюска довго варити, м'ясо буде жорстким, немов гумова підошва.

Якщо ви купили неочищених молюсків, то після видалення нутрощів, швидко зняти плівки допоможе короткочасне занурення в окріп: Для цього в каструлі закип'ятіть воду, додайте сіль та спеції до смаку. За допомогою кулінарних щипців по черзі опускайте кальмари на 5-10 секунд.

Related Post

Як знайти висоту трикутника, якщо відома одна сторона?Як знайти висоту трикутника, якщо відома одна сторона?

У прямокутному трикутнику висота, Проведена з вершини прямого кута, дорівнює добутку катетів, поділеному на гіпотенузу. Висота трикутника, проведена до сторони а дорівнює два поділене на a і помножене на корінь

Яка має бути температура води в акваріумі для рибок?Яка має бути температура води в акваріумі для рибок?

Тож яка температура має бути в акваріумі? Якщо йдеться про класичний декоративний акваріум, то температура рідини, що його заповнює, повинна становити 22-28 градусів за Цельсіємщо здатні забезпечити нагрівачі. Нерідко трапляється,